VI edycja Mistrzostw Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra
Przyjazd od 26 lut '20
Wyjazd do 27 lut '20

VI edycja Mistrzostw Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra

04 lutego 2020



Kaiser Caviar organizatorem VI Mistrzostw Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra.

Najlepsi kucharze z całego kraju już po raz szósty wezmą udział w Mistrzostwach Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra. Swoje umiejętności zaprezentują w sobotę, 28 marca w Hotelu Atut****, przygotowując potrawy z dumą regionu –  jesiotrem w roli głównej.

Kulinarnym zmaganiom będzie oceniać jury z uznanymi szefami kuchni, Adamem Dmyterko na czele. Gościem specjalnym oraz przewodniczącą jury VIP została natomiast Pani Ewa Wachowicz. Organizatorem mistrzostw jest firma Kaiser Caviar, która dostarcza jesiotra i kawior do konkursu.

Drużyny zakwalifikowane do konkursu powinny, poza jak najlepszym smakiem swoich potraw, zadbać o to, aby dania prezentowały się perfekcyjnie. Atutem bez wątpienia będą także elementy widowiskowe podczas gotowania. Każda dwuosobowa ekipa będzie musiała wykonać potrawę w formie dania głównego oraz przystawki dla siedmiu osób.

Impreza rozwija się od 2015 roku i ma charakter cykliczny.

Zgłoszenia uczestników przyjmowane są do 8 marca.
Więcej na www.jesiotrikawior.pl

mobile nav bg
  • Strona główna
  • Zobacz na mapie
    Newsletter

    Zapisz się do newslettera i otrzymuj informacje o aktualnych ofertach.

    Ta strona używa COOKIES.

    Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

    OK, zamknij